Opslag

Boot-, camper-, en caravanopslag

Vanaf 1 oktober 2014 hebben wij onze nieuwe opslag in gebruik genomen. Wij bieden meerdere mogelijkheden voor aantrekkelijke prijzen. We beschikken over ongeveer 2000 m2 opslagruimte en bieden hierbij ook ruimte en faciliteiten aan om onderhoud en reparaties uit te voeren. Binnen een straal van 50 kilometer rondom Ter Apel kunnen wij voor vervoer van uw boot zorgen (maximaal 15 ton).

Reserveren

In verband met plaatsingsvolgorde is het noodzakelijk om een plek te reserveren. De reserveringskosten ad € 50,- worden in mindering gebracht op de uiteindelijke factuur.

Om een plek te reserveren kunt u contact opnemen met havenmeester Henk Dun via telefoon op (+31)(0)599 850953 of door het aanmeldingsformulier compleet ingevuld te e-mailen naar info@jachthaventerapel.nl onder vermelding van "Opslag boot/camper/caravan".

Locatie

Onze loods ligt in de buurt van Ruiten A Kanaal Zuid 28, Ter Apel, op een kleine afstand van de jachthaven. De loods is makkelijk toegankelijk voor grotere voertuigen met aanhangers.

Tarieven

Voor het opslaan van uw voertuig hanteren we onderstaande tarieven. De basisprijs voor campers en caravans geldt tot een maximum grootte van 6 meter lang tot 2 meter breed. Voor voertuigen die groter zijn dient een meerprijs per eenheid betaald te worden. Voor campers en caravans hanteren wij eenheden van halve meters, voor boten hanteren wij eenheden van vierkante meters.

Voertuig Basisprijs (Meer)prijs per eenheid
Boot n.v.t. € 20,-
Bootbok € 50,- n.v.t.
Boot lichten € 60,- n.v.t.
Camper of caravan € 200,- € 20,-